במהלך השנים האחרונות תחום האוכל ובפרט תחום הבישול זוכה לחשיפה רבה בין אנשים, ברשתות החברתיות, בעיתונים, בתכניות טלוויזיה ועוד. בעבר תחום האוכל היה לא ברור לכולם ונחשב תחום אפור ולא כדאי. היום אנו פוגשים את תחום הבישול כמעט בכל מקום וקשה מאד להתעלם ממנו.
כתוצאה מחשיפה זו החלה עליה במודעות לתחום האוכל ובתי ספר רבים התחילו להבין את הפוטנציאל הטמון בתחום האוכל ולא נשארו אדישים לתופעה. לאט לאט החלו להיפתח עוד ועוד בתי ספר המציעים הכשרה במחלקות שונות בתחום האוכל. אפשרויות ההכשרה הנם רבות מאד וכל תלמיד יכול לבחור את הקורס המועדף עליו לפי צרכיו והעדפותיו האישיות בין אם מדובר בסדנה קצרה של מספר שעות או קורס ולימודים מקצועיים וארוכי טווח.
קורס בישולבקורס עצמו התלמידים לומדים את כל סודות הבישול ונחשפים לכלי עבודה חדישים וטכנולוגים כגון עמודות עבודה, גופי קירור, משטחי חום ועוד. כלי עבודה אלו עוזרים לתלמידים לצבור ניסיון מקצועי במטבח וכך לצבור גם ביטחון לעבודה תחת לחץ.
הקורס עצמו מתאים כמעט לכל אדם בכל גיל החל מילדים צעירים בסדנאות בישול לילדים ועד אנשים מבוגרים המעוניינים לחדש ולגוון בבישול הביתי. אין צורך בידע קודם או בניסיון אלא רק אהבה לתחום וזיקה.
מסלולי הלימוד השוניםבמהלך הקורס התלמיד מקבל את כל הידע הנדרש על מנת לתפעל מטבח תחת לחץ ובזמן עבודה מסיבית, התלמיד מקבל ידע מקצועי במגוון רחב של תחומים בין אם מדובר בכלי עבודה מתאימים, שימוש בתבניות, שילוב בין חומרי גלם, הבנה לוגיסטית, עבודה עם חומרי גלם חדשים ועוד.
ישנם מגוון גדול של קורסים שונים בתחום האוכל הכוללים: קורס בישול, לימודי טבחות, הכשרת קונדיטוריה, לימודי אפייה, קורס בישול בריא וטבעוני
סדנאות קצרות בבישול וכדומה.
ההרשמה לקורסים פתוחה לקהל מכל הסוגים בין אם מדובר באדם המתחיל ללא כל רקע או ניסיון אשר לא הכין סנדוויץ' אף פעם וכן גם לאנשים המעוניינים קורסים מקצועיים על מנת להתפתח מקצועית או לפתוח עסק בעתיד.
הסמכות ותעודות עם סיום הקרוסעם סיום הקורס התלמידים זכאים לקבל תעודת סיום קורס המעידה על סיום קורס והכשרה בתחום הבישול. תעודה זו יכולה לעזור במציאת עבודה ובמתן אסמכתא לידע המקצועי שרכשו. הקורסים בתחום הבישול מחולקים לדרגות שונות ולכן ניתן להם האפשרות להרחיב את הלימודים לרמה מקצועית יותר.
לסיכום – קורס בישול מקנה ידע מקצועי לכל דבר ומאפשר התפתחות בעתיד והוא מתאים לאנשים עם מוטיבציה ורצון ללמוד ולהרחיב את הידע. אם עולם המטבח זורם בעורקיך והמטבח הוא המקום האהוב עליך ביותר יכול להיות שמקצוע השף או הטבחות אכן מתאים לך.
.
לקוחות ממליצים